Виждаме абсолютната импотентност на ГЕРБ да направят каквито и да е крачки

...
Виждаме абсолютната импотентност на ГЕРБ да направят каквито и да е крачки
Коментари Харесай

Калина Константинова: Виждаме абсолютната импотентност на ГЕРБ да направят правителство


Виждаме безспорната импотентност на ГЕРБ да създадат каквито и да е крачки и действия с реализирането на първия мандат.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ Калина Константинова от „ “ (ПП). „ За два месеца няма нито диалози, нито съдружни договаряния, нито някаква визия, поради което в този вакуум ние взехме решение да действаме по-бързо и да представим нашата визия, тъй като ние имаме проект за ръководство, имаме визия по какъв начин да излезем от тази рецесия, имаме визия по какъв начин да помогнем на хората и по какъв начин да се борим за решаването на техните проблеми, а не да се занимаваме с другите партии за измислените им способи, по които да вземат решение личните си партийни проблеми “, сподели още тя. 

Константинова добави, че са подготвени да поемат отговорност с държавно управление на малцинството сред „ “ и „ Демократична България “. " Такава клатеща структура, като държавно управление на малцинството, би била извънредно тежка и по тази причина имаме ясни условия кои са законопроектите, които би трябвало да бъдат признати преди да осъществяваме мандата, тъй като това ще покаже, че този парламент има предпочитание да излъчи кабинет и да работи за хората ", добави тя.

 По думите ѝ, има едно лудо препускане за приемане на Изборния кодекс. " Има към 30 законопроекта, които не гледаме в комисии, не биват вкарвани в дневния ред, само че ние седим и циклим в едно трагикомично съвещание ", приключи Константинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР